понеділок, 23 березня 2020 р.

Каранти́н (від італ. quaranta — сорок) — адміністративні та медико-санітарні заходи на обмеження контактів інфікованої або підозрілої на інфікування особи (осіб), тварини, вантажу, товару, транспортного засобу, населеного пункту, на рівні країни або між державами, що застосовуються для запобігання поширенню деяких небезпечних інфекційних хвороб. uk.wikipedia.org
Дистанційне навчаннясукупність сучасних технологій, що забезпечують доставку інформації в інтерактивному режимі за допомогою використання ІКТ до тих, хто навчається. Основну роль у здійсненні дистанційного навчання відіграють сучасні інформаційні технології.
Тью́тор (від англ. tutor — учитель) — особа, що веде індивідуальні або групові заняття із учнями, студентами, репетитор, наставник. В університетах тютори помічники викладача, здебільшого аспіранти або старші студенти.
Тьютор — ключова фігура в дистанційному навчанні, що відповідає за проведення занять зі студентами.


Ніхто не був готовим до цієї ситуації й не є винним в її появі. Тому важливо розуміти та чути одне одного, домовлятися про комфортні правила взаємодії. Вчимося РАЗОМ!! Бережіть своє фізичне та психічне здоров'я.


БАТЬКИ-ТЬЮТОРИ - люди, які забезпечують умови для складання і реалізаціі індивідуальної освітньої траЄкторії учня.


Шановні батьки!
Виконавши завдання з дітьми, будь ласка, заповніть
Журнал дистанційного навчання

9 коментарів:

  1. Всё понятно.Спасибо Вам! Всё интересно и познавательно!)

    ВідповістиВидалити
  2. Сучасна і доступна для навчання форма роботи. Діти швидко орієнтуються у завданнях. Правильно підібраний матеріал дає можливість опрацювати значний обсяг завдань.

    ВідповістиВидалити